Hvordan blev jeg blind?

Ja, dette spørgsmål er der nok mange der har stillet sig selv, som har læst indholdet af min hjemmeside, og her kommer så svaret!

Jeg var fuldtseende indtil jeg var 7 år gammel, men på en dag mistede jeg synet.
Jeg havde efter nogen tids sygdom, og mange undersøgelser fået konstateret en svulst på hjernen, og i 1964 kendte man ikke til alt dette med at behandle med laserstråler o.lign. så der var kun den hårde metode, skære hjerneskallen op, og fjerne svulsten og lappe mig sammen igen.

Denne operation kostede mig synet, men jeg beholdt livet!

Svulsten var godartet, men på størrelse med et æg, af de store, og sammenlignet med et 7 år gammelt barns hoved, så var det en del.

Jeg har på grund af denne operation måttet leve ved hjælp af forskelligt livsnødvendigt medicin, men jeg lever stadig!

22 år senere, i 1986, fik jeg at vide af en forsker på Rigshospitalet, der havde undersøgt området for personer der havde gennemgået den samme hjerneoperation som jeg, og han fortalte mig, at der frem til 1982, hvor man ophørte med at foretage denne slags indgreb, havde været foretaget 7 operationer, hvoraf kun 2 har overlevet operationen, og heraf er jeg den ene!

Jeg kan kun sige: Gud er god!
Hvis ikke det var Guds vilje at jeg skulle leve, og kunne give dette vidnesbyrd, så var jeg også lagt i graven i 1964, men jeg lever!

Det ovennævnte kan sagtens være en barsk mundfuld at sluge, men jeg ønsker kun et med dette vidnesbyrd, at fortælle hvor stor en Gud vi har! Det er ham der afgør hvem der skal dø hvornår, og hvem der skal leve hvor længe!
Vi mennesker kan sagtens gøre en masse til at forsøge at forlænge eller afkorte livet; men der er kun én der er herre over liv og død, nemlig Jesus Kristus! Han led selv døden for vores skyld; men han gennembrød dødens magt, og opstod igen, og ham vil jeg vidne om, for han har givet mig et fantastisk liv!

Læs om det på mange af de øvrige sider på denne hjemmeside.

Den kærlighed som Gud øser ud over alle mennesker med, er blevet mig til del, og hvis jeg kan formidle den videre til dig, så vil det være mig en stor glæde!
Lad derfor ikke fordømmelse komme over dig, når du læser et vidnesbyrd som dette, men glæd dig over livets ophav, som har skabt alle ting, også dig og mig, og som velsigner os med en kærlighed så stor, at vi ikke evner at fatte den, men som bliver ved med at elske os, uanset hvor meget forkert eller ondt vi har gjort, for vi er hans skabninger!

 

Tilbage til siden om blindhed